Новини
Auto Bild нагородив новий Kia XCeed «Золотим кермом»!

Auto Bild нагородив новий Kia XCeed «Золотим кермом»!

2019-11-14

XCeed, новий міський кросовер бренду Kia, став тріумфатором премії «Золоте кермо» (Das Goldene Lenkrad) від авторитетного німецького автомобільного видання Auto Bild. XCeed став кращим в категорії автомобілів вартістю до 35 000 Євро.

 

Наймолодший член родини автомобілів Kia, кросовер XCeed, удостоївся найпрестижнішої автомобільної премії Німеччини – «Золоте кермо», яка щорічно вручається авторитетним виданням Auto Bild. Kia XCeed став кращим з 58 конкурентів за такими показниками, як базова вартість, базове оснащення, гарантійні умови, враження від водіння і витрати на експлуатацію.

 

Редакційна команда Auto Bild прийняла рішення нагородити «Золотим кермом» в ціновій категорії до 35 000 Євро саме Kia XCeed, адже автомобіль вражає балансом якості, внутрішнього простору і комфорту, а також привабливими умовами гарантії.

 

Нагадаємо, що Kia XCeed став першим кросовером в лінійці моделі Ceed. Європейський дебют автомобіля вийшов воістину тріумфальним, адже перш ніж отримати премію «Золоте кермо», XCeed переконливо переміг VW T-Roc у порівняльному тесті Auto Bild (номер 42/2019). Таким чином, кросовер продовжив переможну ходу автомобілів лінійки Ceed третього покоління (Ceed, Ceed SW, ProCeed), які сумарно виграли близько 20 порівняльних тестів, проведених галузевими виданнями. Ceed також завоював «бронзу» в конкурсі «Європейський автомобіль року 2019», поступившись лише вражаючим Jaguar I-Pace і Renault Alpine A110.

 

Європейські продажі третього покоління Ceed подвоїлися у 2019 році і за період січень-жовтень склали 92 050 одиниць проти 49 868, реалізованих в минулому році. Відзначимо, що і в Україні модель Kia Ceed утримує другу позицію після безумовного лідера ринку - Kia Sportage.

 

Примітка:

 

Премія «Золоте кермо» (Das Goldene Lenkrad) вручається щорічно з 1976 року кращим новим автомобілям, які надійшли до продажу протягом 12 місяців. Премія включає дві категорії редакційних нагород: нагороди «Кращий автомобіль» і спеціальну премію «Краща інновація».

 

Читачі Auto Bild і Bild am Sonntag обирають трьох фіналістів в кожному з семи класів транспортних засобів (субкомпактні автомобілі, компактні автомобілі, авто середнього і преміального класів, компактні кросовери, середньорозмірні кросовери, великі SUV і спортивні автомобілі), які тестуються. журі на трасі DEKRA Lausitzring.

Open Chat